CAUTĂ

Istoric

Inca din anul 1995 compania S.C. “Banilevici Junior” S.R.L. are ca obiect de activitate realizarea de mobilier masiv autentic punand accent pe calitate si durabilitate.

Interesul constant pentru nevoile clientilor ne-a ajutat sa ne extindem de-a lungul timpului, astazi colectivul Junior Banilevici numarand peste 130 de angajati a caror obiectiv este obtinerea de solutii concrete pentru realizarea pieselor de mobilier care sa respecte traditia si tendintele din domeniul mobilierului modern.

Producator autohton

Producem dormitoare, mobilier pentru sufragerie dar si alte obiecte de mobilier integral din lemn masiv de rasinoase, fara a folosi materiale de calitate indoielnica precum PAL sau MDF.

In procesul de producere al mobilierului nostru sunt folosite tehnici si tehnologii care respecta ultimele trenduri din domeniu, accentul fiind pus pe confort si durabilitate.

Orientarea spre calitate este una dintre caracteristicile care au stat la baza extinderii companiei noastre, mobilierul produs de noi fiind comercializat in procent de 90% pe piata externa. Pe piata de desfacere a mobilierului Junior Banilevici se regasesc tari precum Germania, Austria sau Cehia.

De ce sa alegi mobila produsa de Junior Banilevici?

Grija si atentia pentru detalii dar si importanta confortului de acasa sunt doua detalii care ne caracterizeaza si ne preocupa de fiecare data cand realizam o piesa de mobilier. Totodata satisfactia si bucuria clientilor care aleg mobilierul nostru reprezinta motivatia colectivului Junior Banilevici de a produce mobilier conform ultimelor tendinte ale pietii.

Mobilierul produs de Junior Banilevic are un design simplu si modern, finisajele de alb, miere si nuc oferindu-i un aspect calduros si elegant.

Ne diferentiem de ceilalti producatori de mobila prin faptul ca alegem sa folosim lemn masiv integral si doar lacuri ecologice pe baza de apa.

Garantia calitatii rezulta in special prin preocuparea noastra pentru a realiza mobilier confortabil si de o durabilitate sporita, folosind materiale de cea mai buna calitate.

Ne dorim sa fim mai mult decat o companie producatoare de mobilier din lemn masiv asa ca ne propunem sa fim un partener de incredere al clientilor nostri, care pot gasi la noi mobilierul confortabil si calduros de care au nevoie.

Scopul nostru este producerea de mobilier care sa te reprezinte, concentrandu-ne pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Back to Top